Zaagservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn verlenen wij zaagservice in steenachtige materialen. Al uw zaagwerk in Hardsteen, marmer, graniet, keramiek, composiet en beton kunnen wij voor u uitvoeren. Wij werken met de meest geavanceerde CNC machines die er bestaan in ons vakgebied. We kunnen enkel stuks, maar ook grote zaagklussen aan.

Wat zagen wij?

Wij zagen alle producten gemaakt van steenachtig materiaal. Hierbij kunt u denken aan: Aanrechtbladen, tuintegels, keramische tegels, plinten, betonklinkers, betonbanden, tuintafels.

Wij kunnen de volgende materialen verwerken: Beton, keramiek, Belgisch Hardsteen, Chinees hardsteen, natuursteen, marmer, graniet en verschillende soorten composiet. Ook grote stukken kunnen wij voor u zagen. De tafel van onze zaagmachine heeft een bereik van 3,5 meter x 2 meter. Wij kunnen bijvoorbeeld ook bestaande keukenbladen voor u op maat zagen. Schuine hoeken en geometrische vormen zagen wij zonder probleem extreem nauwkeurig.

In de praktijk zagen wij veel aanrechtbladen, dorpels, wastafelbladen, (tuin)tegels, plinten en vensterbanken. Indien gewenst kunnen wij ook de gezaagde kanten voor u polijsten, zoeten, of borstelen.

Waarom zagen wij?

Wij bieden deze service aan voor steenachtige materialen, omdat wij merken dat veel mensen problemen ervaren met het zelf zagen van steenachtige materialen.

In veel grote bouwmarkten zoals Gamma, Praxis, Karwei, Hornbach, Hubo etc. is het mogelijk om standaard afmetingen graniet, basalt, hardsteen, of composiet te kopen. Eenmaal thuis komen veel mensen erachter dat het toch niet past, of dat het toch lastiger zelf te zagen is dan verwacht. Ook bestaande tuintegels van beton, of keramiek zijn lastig zelf te zagen. En als het al lukt is het vaak zeer onnauwkeurig met veel schade tot gevolg. Wij kunnen op uw verzoek de gezaagde kanten ook voor u afwerken.

Meestal heeft u thuis ook niet de juiste apparatuur tot uw beschikking en wordt er gezaagd met een slijptol met een diamantschijf zonder watertoevoer, waardoor er een enorme stofontwikkeling ontstaat. Wij zagen in een gecontroleerde omgeving waar wij zagen met gerecycled water; dit zorgt niet alleen voor veel minder stof, maar ook voor een goed eindresultaat.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op, of kom langs en bespreek wat u wilt laten zagen. Wij kunnen u dan een gerichte prijsopgave geven.

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf