Panda White Keuken Rotterdam

 

Onze klant uit Rotterdam waren op zoek naar een extravagant materiaal voor in de keuken. Hun eerste gedachte ging uit naar groene onyx. Nu is het zo dat wij altijd de service aanbieden om zelf de platen uit te kunnen kiezen waar wij het keukenblad van gaan maken. Zeker bij zeer uitgesproken materialen is dat van belang, omdat er zeer grote verschillen kunnen zitten tussen de platen van hetzelfde materiaal.

Na het bezoek aan onze leverancier met één van de grootste voorraden van Europa is de klant op een heel ander, maar wel zeer uitgesproken materiaal uitgekomen. Namelijk Panda White marmer. Zoals op de foto’s te zien is, heet het materiaal niet voor niets Panda, want zwart en wit zijn in zeer expressieve structuren te zien door de gehele plaat.

De bedoeling was dat wij het aanrechtblad, achterwanden, zijwand en wasbak van hetzelfde materiaal zouden maken. Na een en ander uitgerekend te hebben, bleek dat we 3 platen van het desbetreffende materiaal nodig zouden hebben. Om het extravagante karakter van het materiaal te benadrukken, hebben wij de platen ook nog eens volledig in bookmatch verwerkt. Bookmatch, ook wel open boek, of livre ouvert genaamd.

Uiteraard is het op deze manier verwerken van platen natuursteen velen malen complexer dan de normale wijze, omdat er absoluut geen materiaal verspild kan worden. Daarnaast moet de adering van de verschillende platen naadloos op elkaar aansluiten wat een dergelijk project tot een complexe, maar leuke en uitdagende puzzel maakt.

Daarnaast had deze klus nog een extra uitdaging en dat was dat de platen omhoog gehesen moesten worden naar de 1e verdieping. De bladen waren te groot en te breekbaar om over de trap naar boven te tillen. De enige andere oplossing was naar boven hijsen met een hijskraan. Uiteraard is dit geen probleem voor ons. Voor dit soort klussen werken we altijd samen met hetzelfde gespecialiseerde kraanbedrijf.  

Uiteindelijk hebben we een zeer mooi resultaat neergezet waar zowel wij, als de klant zeer tevreden mee zijn. Een hoogstaand exclusief resultaat waarbij mooie materialen gecombineerd met de modernste technieken en het beste vakmanschap in harmonie samengaan.

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf