Exclusieve open boek vloer Groningen

Een erg bijzondere en zeer exclusieve vloer kunnen we dit met recht noemen.

De natuursteensoort die voor deze vloer gebruikt is: Rosa Aurora, of ook wel Estremoz genoemd. De platen die in de vloer zijn gelegd hebben de afmeting van ca. 2.7x1.4 meter!

Alle platen marmer komen uit hetzelfde blok natuursteen. De platen marmer zijn zo gepolijst dat ze doorlopend in open boek vorm geplaatst kunnen worden. Open boek wil zeggen dat we de platen aan elkaar kunnen spiegelen. Hierdoor kunnen we elke keer opnieuw het patroon van de plaat spiegelen over de gehele vloer. Het effect wat hiermee wordt verkregen is adembenemend exclusief. Bij deze vloer loopt het patroon zelfs door in de plinten!

Het maken van dergelijke vloer is geen sinecure. Eerst moeten alle platen van de vloer geïnspecteerd worden. Na inspectie kunnen we aan de hand van de afmetingen van de betreffende vloer de uiteindelijke plaatmaat gaan bepalen. Vervolgens wordt er plaat voor plaat gezaagd en wordt iedere keer het patroon gecontroleerd en uitermate precies bepaald waar zich de aansluitingen bevinden. Iedere plaat wordt genummerd op de plaat zelf en op de plattegrond.

Nadat de platen in onze werkplaats op maat gezaagd en gemerkt zijn, worden ze klaar gemaakt voor transport. De platen worden voor zoveel mogelijk op volgorde gezet voor het plaatsen. Op locatie werken we met de beste vakmensen en modernste gereedschappen om de platen te leggen. De platen zijn immers enorm groot (2.7x1.4 meter) en zwaar (ca. 220 kg per plaat). Het plaatsen vraagt om een deskundige aanpak.

Denkt u ook aan een bijzondere vloer van natuursteen, of heeft u liever een ander idee, of eigen ontwerp? Aarzel niet om  contact  met ons op te nemen over de mogelijkheden die er zijn.

 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf