Onderhoud

Prachtig natuursteen verdient het beste onderhoud

Natuursteen verdient het beste onderhoud.  Wanneer marmer en graniet goed onderhouden wordt, kunt u langer genieten van het mooie natuursteen. Bij Gouda Natuursteen zijn wij uitstekend op de hoogte hoe natuursteen onderhouden moet worden en kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Ook voor renovatie op het gebied van natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan het opschuren van u Belgisch Hardstenen entree, of het vervangen van natuursteen onderdelen.

Kortom neem contact met ons op voor al uw vragen voor het onderhoud en renovatie rondom natuursteen.

Het mooiste natuursteen, het beste onderhoud

De onderhoudsproducten van HMK Moeller Stone Care zijn toonaangevend op het gebied natuursteen. De producten van Moeller Stone Care reinigen, beschermen en onderhouden. De producten zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen van natuursteen en dienen dan ook goed gebruikt te worden. Voor advies en meer informatie over deze producten kunt u altijd onze showroom bezoeken, of contact met ons opnemen.

HMK® P1 RSP -drie in één-

Is een efficient  en gebruiksklaar product dat speciaal bedoeld is voor het dagelijks onderhoud van keukenwerkbladen, tafels. toonbanken, wastafels, vensterbanken en andere bladen van natuursteen en kunststeen. Het product verwijdert licht vuil en vet probleemloos. De speciale beschermende componenten zijn een goede aanvulling op de werking van de HMK-impregneringsproducten. De reinigende bestanddelen zijn goed op elkaar afgestemd, voor het behoud van het natuurlijke uiterlijk van het oppervlak en hebben bovendien een prettige frisse geur. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed. Het werkzame bestanddeel dat na het afdrogen achterblijft is niet schadelijk voor de gezondheid en is geschikt voor levensmiddelentoepassingen. P1 geeft veel werkgemak bij de tussentijdse snelle reiniging van oppervlakken. 

HMK® P19 Marmer- en granietpolish

Is een beschermende en verzorgende emulsie met was voor fijngeslepen en gepolijste vloeren van natuur- en kunststeen, bijv. marmer, kalksteen, graniet, gneis, marmercomposiet, betonsteen en vergelijkbare vloeren. Het product geeft de vloer na het uitwrijven een stralende glans. Vermindert het binnendringen van water en vuil. P19 vermindert bij regelmatig gebruik het ontstaan van sporen door dagelijks gebruik en belopen. Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis!

De glans blijft behouden als af en toe ca. 100 à 200 ml P19 per 10 liter water wordt toegevoegd bij het dweilen en na het drogen van de vloer de dunne wasfilm wordt uitgewreven.

Gebruik voor een voorafgaande grondige reiniging bijvoorbeeld de zuurvrije R55 Grondreiniger -zuurvrij-. Voor het verdere onderhoud raden wij aan P24 Edelzeep (natuurproduct) te gebruiken.

HMK® P23 Slijtvaste zijdeglans

Is een glans- en onderhoudsmiddel. Geschikt voor ruwe, matte en doffe vloeren van natuur- en kunststeen, waaronder betonsteen, asfalttegels en vergelijkbare vloeren. Zonder uitwrijven krijgt de vloer een stralende zijdeglans. Vooral ruwe oppervlakken worden makkelijker in het onderhoud. De beschermlaag werkt water- en vuilafstotend. Alleen geschikt voor gebruik binnenshuis!

De glans blijft behouden als af en toe ca. 100 à 200 ml P23 per 10  liter water wordt toegevoegd bij het dweilen.

Gebruik voor een voorafgaande grondige reiniging bijvoorbeeld de zuurvrije R55 Grondreiniger -zuurvrij-. Voor het verdere onderhoud raden wij P24 Edelzeep (natuurproduct) te gebruiken.

HMK® P24 Edelzeep

Is een mild reiniginsproduct op basis van natuurzeep voor het dagelijks onderhoud van vloeren. De zeer actieve bestanddelen zorgen voor een snelle en grondige reiniging en verzorging van alles oppervlakken van natuur- en kunststeen, vloeren van cotto, baksteentegels, kleitegels, klinkers en niet geglazuurde tegels. De natuurlijke verzoringsbestanddelen zorgen voor een optimale kleur en structuur van de vloer. P24 is speciaal afgestemd op het gebruik voor natuur- en kunststeen en geeft zowel muur- als vloeroppervlakken een glanzend aanzien. Bij regelmatig gebruik worden de behandelde vloeren minder gevoelig voor vlekken en kunnen gemakkelijker worden onderhouden. Door de wateroplosbare bestanddelen worden grauwsluiers voorkomen en blijven er op het materiaal geen lagen (bijv. kalkzeepresten) achter.

HMK® R52 Olie- en wasverwijderaar

Is een actieve reinigingspasta. Het product verwijdert olie-, was- en vetvlekken uit oppervlakken van natuur-, kunststeen, keramiek, beton, cementondervloeren en mineralen stuclagen. R52 verwijdert ook randvervuiling bij natuursteen vloeren als gevolg van uitgelopen weekmakers (bijv. als gevolg van duurzame elastische voegmaterialen die niet geschikt zijn voor het materiaal). De dieptewerking van de pasta bedraagt ca. 2 cm.

HMK® R56 Marmerbadkamerreiniger

Is een gebruiksklaar speciaal reiniginsmiddel. Het product verwijdert zeepresten, lichte kalk- en vuillagen van ruwe, geslepen en gepolijste oppervlakken van natuur- en kunststeen in doucheruimten, badkamers en andere natte ruimten. Vuile voegen worden weer schoon.

HMK® R65 Cement- en Salpeterverwijderaar

Is een speciaal reiningsmiddel. Het product verwijdert sterke cementsluiers, hardnekkige kalkaanslag, mortelresten en steenuitslag van alle soorten natuur- en kunststeen, niet geglazuurd tegels, ruwe betonsteen, baksteentegels, kleitegels en cotto, zowel binnens- en buitenshuis.

Wanneer gebruik wordt gemaakt van waterzuigers, raden wij aan Z102 Ontschuimer in de waterzuiger te doen (vermindert de schuimvorming).

HMK® R77 Roestomvormer voor natuursteen

HMK® R77 verwijdert, en vormt roest om uit zuurbestendig natuursteen, in het bijzonder van ijzerhoudend graniet en gneis, zoals Bianco Sardo, Serizzio, Crescino e.d. en voorkomt gelijktijdig verdere roestuitbloeiing.

Het droge oppervlak met onverdunde HMK R77 goed natmaken en gelijkmatig verdelen. Altijd het gehele oppervlak behandelen. Na inwerktijd van ca. 12 tot 24 uur met water nawassen. Bij hardnekkige roestvlekken moet deze behandeling herhaald worden.
Gedurende de behandeling de steen afschermen voor water. Bij gepolijste graniet kan een verdonkering van de steen ontstaan, die in de regel na enige tijd weer verdwijnt. Gedurende deze verdonkering het oppervlak niet impregneren, alleen met helder water reinigen.
Gepolijst marmer, kalksteen en andere niet zuurbestendige oppervlakken niet behandelen. Voorzichtig bij metaal, emaille en aluminium e.d.

HMK® S34N Vlekstop -Top-Effect-

Is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Door de impregnering wordt het natuursteen, marmercomposiet, kunststeen en terrazzo en ook gepolijste oppervlakken, water, vuil, olie en vet afstotend, binnen en buiten. De kleur en en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

Het achterblijvende droge bestandddeel is niet schadelijk voor de gezondheid. De water- en olieafstotende werking ontstaat binnen 48 uur.

Gebruik voor een voorafgaande grondige reiniging bijvoorbeeld de zuurvrije R55 Grondreiniger -zuurvrij-. Voor het verdere onderhoud raden wij aan P24 Edelzeep (natuurproduct) te gebruiken.

HMK® S43 Porcelanato impregnering

Is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Het product vermindert het binnendringen van water, vuil, olie en vet in gepolijste, geslepen en niet geglazuurde tegels van porcelanato voor binnens- en buitenshuis. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed. Het achterblijvende droge bestanddeel is niet schadelijk voor de gezondheid.

De water- en olieafstotende werking ontstaat binnen 48 uur.

Gebruik voor een voorafgaande grondige reiniging bijvoorbeeld de zuurvrije R55 Grondreiniger -zuurvrij-. Voor het verdere onderhoud raden wij aan P24 Edelzeep (natuurproduct) te gebruiken.

HMK® S44 Vlekbescherming -Keurverdiepend-

Is een gebruiksklaar, speciaal impregneermiddel. Door de impregnering wordt binnendringen van water, vuil, olie en vet voorkomen bij natuurstenen oppervlakken (zachte en harde gesteenten), marmercomposiet, kunststeen, en terrazzo, ook gepolijste oppervlakken, binnens-, en buitenshuis.

De kleur en structuur van het oppervlak worden optimaal versterkt.

Het achteblijvende droge bestanddeel is niet schadelijk voor de gezondheid.

Gebruik voor een voorafgaande grondige reiniging bijvoorbeeld de zuurvrije R55 Grondreiniger -zuurvrij-. Voor het verdere onderhoud raden wij aan P24 Edelzeep (natuurproduct) te gebruiken.

Zaagservice

Zaagservice

Van gas naar inductie? Wij helpen met verduurzamen en zagen de uitparing voor de kookplaat op jouw locatie op maat. In onze werkplaats zagen we bijna alles, als het maar van steen is…

Aanrechtbladen

Aanrechtbladen

Wij maken unieke werkbladen voor iedere keuken. Voor bestaande en nieuwe keukens. Van Ikea tot Siematic. Voor de particulier en voor de interieurbouwer. Van natuursteen tot keramiek.
3D Frezen en Scannen

3D Frezen en Scannen

Wij kunnen allerlei objecten 3D scannen en 3D frezen. Deze technieken lenen zich perfect om beelden, designelementen, kunstobjecten en architectonische ornamenten te maken. Ontdek het hier...
Recente projecten

Recente projecten

Hier vindt u een selectie van onze recente projecten. Deze projecten zijn mooie referenties van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Van vloeren, keukens, tot aan complete sculpturen.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
:
*:
*:
*:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie in eigen werkplaats : marmer , graniet , Belgisch Hardsteen , composiet & keramiek .

Dealer van: Moeller Stone Care , Ceasarstone , Silestone , Cambria , Neolith , Dekton , Laminam , Reginox

Werkbladen  -  Zaagservice  -  3D frezen  -  Onze diensten

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Bekijk ook: OVERKAMPGEDENKTEKENS.NL

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

Uw partner midden in de Randstad: Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem

Volledige eigen productie in eigen werkplaats : marmer , graniet , Belgisch Hardsteen , composiet & keramiek .

Dealer van: Moeller Stone Care , Ceasarstone , Silestone , Cambria , Neolith , Dekton , Laminam , Reginox

Werkbladen  -  Zaagservice  -  3D frezen  -  Onze diensten

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

Uw partner midden in de Randstad: Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem

© 2020 De Goudse Wolf