Exclusieve materialen

Exclusieve natuursteensoorten zijn vaak zeer decoratief. Deze soorten vallen vaak op door de dramatische kleur en tekening waardoor desbetreffende materialen vaak echte eyecatchers zijn.

Exclusief natuursteen in de badkamer

Voor een uitgesproken badkamer is een exclusieve natuursteensoort bij uitstek geschikt. Belangrijk is om goed begeleid te worden in de keuze van het materiaal. Sommige materialen, zoals bijvoorbeeld graniet, of kwartsiet, kunnen overal tegen, maar er zijn ook marmersoorten die gevoelig kunnen zijn. In de badkamer kunnen we bijvoorbeeld de meubels, de vloeren, de wanden, de wasbakken, maar ook de douchebak van natuursteen maken!

Exclusief natuursteen in de keuken

In de keuken kunnen verschillende exclusieve soorten natuursteen verwerkt worden. Zo kan het aanrechtblad er van gemaakt worden, maar ook de achterwanden, zijwanden, of tafelbladen kunnen van de verschillende soorten natuursteen gemaakt worden. Daarnaast is er in de keuken ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld ook de vloer van een mooie natuursteensoort te voorzien.

Exclusief materiaal in het woonhuis, kantoor, horeca, of andere bedrijfsruimte

Doordat de verschillende exclusieve natuursteensoorten vaak zo’n uitgesproken exclusieve en luxueuze uitstraling hebben, is het ook geschikt om een chique bar, of balie van te maken. Of als wanddecoratie van een luxe Viplounge. Kortom: de toepassingen zijn eindeloos en de grens is de eigen creativiteit. Ook in deze toepassingen kan er voor achtergrondverlichting gekozen worden.

Exclusief materiaal in designobjecten

Voor verschillende bekende designers hebben we designobjecten van o.a. exclusieve natuursteensoorten gemaakt. Zo kunnen we bijvoorbeeld een op maat gemaakte wasbak van de verschillende soorten natuursteen maken.

Exclusief materiaal in kunst

Voor verschillende bekende kunstenaars hebben wij kunstobjecten vervaardigd van verschillende exclusieve natuursteensoorten. Zo kunnen wij er beelden van maken, maar ook bijvoorbeeld de sokkel.

Exclusieve materialen zijn zeer uitgesproken materialen waarbij er grote verschillen zijn tussen de platen. Iedere partij is anders en niet met elkaar te vergelijken.

Wij werken samen met architecten, aannemers, ontwerpers en particulieren.

Heb je een vraag? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Hieronder vind je een selectie van een aantal exclusieve soorten. Wil je meer soorten zien? Kijk dan ook eens bij onze stenenzoeker .

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf