Laminam

Keramiek wordt al lang door de mensheid gebruikt. Zo maakten de oude Grieken er al drinkvaten, en olijfolievaten van. Keramiek werd oorspronkelijk geproduceerd door verhitting van klei. Tegenwoordig is dit nog steeds de basis van alle moderne varianten van keramisch materialen.

Tegenwoordig wordt keramiek veel toegepast in aanrechtbladen en tegels voor zowel interieur als exterieur. Tegels van keramiek bestaan er in uiteenlopende afmetingen, uitstralingen, van robuust, tot houtimitatie tot zeer strak. Dit maakt de toepassingsmogelijkheden extreem uitgebreid. Hierbij kunt u denken aan vloeren en wanden van een woonkamer, badkamer, toilet, keuken en buiten. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de verschillende soorten en kwaliteiten tegels, zodat wij u kunnen adviseren in uw keuze en kunnen tevens het aanbrengen voor u verzorgen.

Uniek is dat wij uiteenlopende materialen als glas, natuursteen, composiet en keramiek in onze eigen moderne werkplaats kunnen verwerken. Hierdoor zijn wij in staat om echt met u mee te denken en te fungeren als één aanspreekpunt voor uw gehele interieur en/of exterieur voor zowel particulieren als professionals.

 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf