Silestone kwarts keukenwerkbladen en oppervlakken

Silestone kwartsoppervlakken bestaan uit natuurlijk kwarts, ontworpen om huidige keukens en badkamers te decoreren en te verrijken. Silestone is beschikbaar in een waaier van kleuren en in drie bijzondere afwerkingen met een hoge prestatie. Silestone is het enige oppervlak met een antibacteriële bescherming die maximale hygiëne waarborgt.

Wat is Silestone

Silestone bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is. Het is het eerste en enige werkblad uit kwarts met antibacteriële bescherming en biedt dus hygiënische eigenschappen die uniek zijn op de markt. Het is een ideaal oppervlak voor keukens, badkamers, vloeren en wandbekledingen met minimale voegen.

Bovendien is het verkrijgbaar in talloze kleurschakeringen die onnoemelijk veel decoratiemogelijkheden bieden: van een keukenwerkblad tot een meubelontwerp. Silestone is een investering voor de toekomst. Silestone is voor het leven.

KWARTS

Kwarts is gekristalliseerd siliciumdioxide (SiO2), gewoonlijk wit of transparant, hoewel het andere kleuren kan hebben als het in aanwezigheid van onzuiverheden wordt gevormd.

Het wordt verkregen in zuivere staat of het is aanwezig in andere componenten. Vanwege de hoge hardheid en de zuurbestendigheid wordt kwarts gebruikt voor de vervaardiging van de meest uiteenlopende producten die precisie en hoge prestaties vereisen. Dit kwarts is het hoofdbestanddeel van de Silestone platen.

Voordelen Silestone kwartsoppervlakken

Silestone heeft talrijke voordelen. Omdat het een oppervlak is van natuurlijk kwarts, is het uitermate bestand tegen vlekken en krassen en minimaal absorberend. Silestone wordt in meer dan 60 kleuren, in drie afwerkingen en in verschillende formaten gefabriceerd. Het is dus een veelzijdig product dat zelfs in grote, naadloze onderdelen kan worden gebruikt. Silestone is ideaal voor allerlei toepassingen in keukens en badkamers.

Natuurlijke schoonheid

Silestone heeft een elegantie en schoonheid die alleen kan worden vergeleken met de mooiste natuurstenen zoals kwarts en diamant. Het natuurlijke kwarts van Silestone geeft het werkblad een bijzondere uitstraling: het glanst, heeft prachtige fonkelingen en een uniek gevoel.

Vlekbestendig

Het oppervlak van Silestone is niet poreus en is daardoor uitermate bestendig tegen allerlei dagelijkse vlekkenmakers zoals koffie, wijn, citroensap, olijfolie, azijn, make-up en vele andere producte

Krasbestendig

Kwarts heeft een hardheid van 7 op de hardheidsschaal van Mohs (voor diamant is dat 10). Hierdoor komen er niet gemakkelijk krassen op het Silestone werkblad, dit in tegenstelling tot materialen als graniet of melamine. Silestone is zeer krasbestendig, maar om uw werkblad als nieuw te houden raden wij altijd het gebruik van een snijplank of onderzetter aan.

Kleuren

Silestone is verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren. Zo is er voor elke persoonlijke stijl een passende Silestone kleur met een smaakvolle afwerking.

Veelzijdig

Silestone is uitermate geschikt voor verschillende toepassingen zoals (keuken)werkbladen, badkamerinterieur, balie- en werkbladen, vloeren, trappen, wanden, vensterbanken en andere interieurwerken.

Schokbestendig

Deze bestendigheid wordt bereikt dankzij de samenstelling van kwarts (hardheid) en polyesterhars (elasticiteit) en het bij de vervaardiging gebruikte vibrocompressiesysteem. Silestone is schokbestendig, maar wij adviseren om zorgvuldig met het werkblad om te gaan en uit te kijken met zware voorwerpen bij de randen.Silestone kwartsoppervlakken hebben een hoge schokbestendigheid. In de meeste gevallen is deze aanzienlijk hoger dan andere producten die gebruikt worden voor gelijkwaardige toepassingen (graniet, solid surfaces, enz.). Dit zorgt ervoor dat u met een gerust hart in uw keuken zware voorwerpen (pannen, dienbladen, enz.) kunt hanteren.

 


 

Zaagservice

Zaagservice

Van gas naar inductie? Wij helpen met verduurzamen en zagen de uitparing voor de kookplaat op jouw locatie op maat. In onze werkplaats zagen we bijna alles, als het maar van steen is…

Aanrechtbladen

Aanrechtbladen

Wij maken unieke werkbladen voor iedere keuken. Voor bestaande en nieuwe keukens. Van Ikea tot Siematic. Voor de particulier en voor de interieurbouwer. Van natuursteen tot keramiek.
3D Frezen en Scannen

3D Frezen en Scannen

Wij kunnen allerlei objecten 3D scannen en 3D frezen. Deze technieken lenen zich perfect om beelden, designelementen, kunstobjecten en architectonische ornamenten te maken. Ontdek het hier...
Recente projecten

Recente projecten

Hier vindt u een selectie van onze recente projecten. Deze projecten zijn mooie referenties van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Van vloeren, keukens, tot aan complete sculpturen.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
:
*:
*:
*:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie in eigen werkplaats : marmer , graniet , Belgisch Hardsteen , composiet & keramiek .

Dealer van: Moeller Stone Care , Ceasarstone , Silestone , Cambria , Neolith , Dekton , Laminam , Reginox

Werkbladen  -  Zaagservice  -  3D frezen  -  Onze diensten

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Bekijk ook: OVERKAMPGEDENKTEKENS.NL

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

Uw partner midden in de Randstad: Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem

Volledige eigen productie in eigen werkplaats : marmer , graniet , Belgisch Hardsteen , composiet & keramiek .

Dealer van: Moeller Stone Care , Ceasarstone , Silestone , Cambria , Neolith , Dekton , Laminam , Reginox

Werkbladen  -  Zaagservice  -  3D frezen  -  Onze diensten

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

Uw partner midden in de Randstad: Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem

© 2020 De Goudse Wolf