Silestone spoelbakken

VOLLEDIGE INTEGRATIE

Naadloos en zonder beperkingen. Integrity maakt van uw keuken één geheel, zonder begin of eind, met eindeloze oppervlakken. Integrity staat voor eenheid en een perfecte integratie met het werkblad.

Deze unieke innovatie van Silestone® beschikt over alle vertrouwde eigenschappen die van Silestone® het beste product op de markt hebben gemaakt: hoge krasbestendigheid, duurzaamheid, het beste design en een effectieve bescherming tegen de verspreiding van een breed scala aan bacteriën.

Creativiteit kent geen grenzen; er zijn oneindig veel kleurenmogelijkheden en installatie is eenvoudig.

Integrity ONE 

ONE is het model waarin het concept van Integrity werkelijkheid wordt. Een enkele spoelbak helemaal uit één stuk. Met een afmeting van 41 x 51 x 15,5 cm is ONE, met zijn gebogen lijnen, de perfecte keuze voor liefhebbers van ronde vormen.

 

Integrity DUE

Due is beschikbaar in twee maten: 37x34x15,5, ideaal voor een dubbele spoelbak en 37x51x15,5 voor een enkele spoelbak. Dit model wordt gekenmerkt door zijn rechte lijnen. Voor degenen die de voorkeur geven aan strakkere lijnen zal deze designstijl zeker in de smaak vallen.

 


 

EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN EN TE ONDERHOUDEN

Integrity beschikt over alle kwaliteiten die van Silestone® een toonaangevend product maken. De vlekbestendigheid, duurzaamheid, uitstekende fysische en mechanische eigenschappen én de bescherming tegen de verspreiding van een breed scala aan bacteriën waardoor het oppervlak zeer hygiënisch is, zijn ook opgenomen in het DNA van Integrity.
De spoelbakken zijn gemakkelijk in onderhoud en gebruik: alle aanbevelingen voor gebruik zijn duidelijk omschreven in de bijgeleverde handleiding.

GARANTIECERTIFICAAT

Integrity heeft het CE- certificaat, een bewijs dat alle nodige tests zijn uitgevoerd volgens de geldige regelgeving. Zo weten we zeker dat Integrity niemand teleurstelt.

 


 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf