Silestone kwarts afwerkingen

Naast de vertrouwde gepolijste afwerking is Silestone ook verkrijgbaar in twee extra afwerkingen: de Suede afwerking, die een buitengewone aanraking heeft dankzij het oneffen maar tegelijkertijd zachte oppervlak, en de Volcano afwerking, die het assortiment voor liefhebbers van robuuste materialen uitbreidt en een landelijke maar tegelijkertijd zachte afwerking biedt. Alle Silestone kwartsoppervlakken voelen zeer aangenaam aan.

SUEDE AFWERKING

De Silestone Suede afwerking is een oppervlak met een opvallende textuur die zacht aanvoelt. Dit geeft een luxueuze uitstraling en een prachtig resultaat.

De belangrijkste kenmerken zijn: een luxe, matte afwerking, hoge vlekbestendigheid, opmerkelijk zacht gevoel bij aanraking en kleurvast kleurenpallet.

Verder is er geen aanvullend impregneermiddel/ vlekstop nodig, Silestone Suede heeft een prachtige kleur van zichzelf. Deze afwerking is perfect voor toepassing in werkbladen en/of betegeling.

De Suede afwerking is beschikbaar in 30 verschillende kleuren.

VOLCANO AFWERKING

 

Volcano is de nieuwste Silestone afwerking. Deze rustieke, zachte afwerking is het antwoord op vragen uit de markt, een uitbreiding van het aanbod voor liefhebbers van materialen met een ruw aspect. Volcano is ook geschikt voor gebruik in verticale toepassingen en werkbladen voor zowel de badkamer als de keuken.

Het product is behandeld waardoor het dagelijks onderhoud erg eenvoudig is. Het wordt gemakkelijk met water en zeep schoongemaakt.


 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf