Maatregelen COVID-19 15-12-2020 t/m 19-1-2021

Helaas is onze showroom tot nader order gesloten voor vrije inloop m.b.t. directe verkoop.

Echter zijn er meerdere manieren waarop wij u toch van dienst kunnen zijn. Wij kunnen per telefoon en per mail effectief met u communiceren al dan niet ondersteund door digitale technieken. Wij vragen u dan ook contact met ons op te nemen als u interesse heeft in één van onze producten, of diensten. Wij zoeken dan een passende oplossing om u van dienst te kunnen zijn. Op kantoor, in de werkplaats en in de buitendienst wordt volop doorgewerkt om u van dienst te kunnen zijn.

U kunt langskomen voor het ophalen, of langsbrengen van producten/materialen. U kunt op ons verzoek langskomen voor het bekijken/inspecteren van werkstukken/materialen. U kunt langskomen als u een zakelijk klant bent. U kunt op afspraak langskomen voor een oriëntatiegesprek. Bij twijfel of onduidelijkheid, kunt u gewoon contact met ons opnemen. We zullen ons best doen om u van dienst te kunnen zijn.

Het afhalen (voor een begrafenis) en plaatsen van grafstenen gaat gewoon door. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

In verband met de feestdagen zij wij gesloten op de volgende dagen: 24, 25 & 26 december 2020. Ook op 31 december 2020, 1 & 2 januari 2021 zijn wij gesloten. Tijdens deze dagen kunt u voor spoedgevallen bellen met Karin Overkamp tel. 06-33041983. Onder spoedgevallen verstaan wij het afhalen van gedenktekens voor een begrafenis.


Maatregelen COVID-19 

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. In vervolg op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom COVID-19 nemen wij dan ook maatregelen om risico’s te beperken. Gepaste afstand wordt gecontroleerd en contact beperkt. Hier tref je al onze maatregelen.

Klantenstroom

  • Onze werkplaats en showroom zijn geopend. Wij vragen u om ons zoveel mogelijk op afspraak te bezoeken, zodat wij kunnen instaan voor de 1,5 meter afstand. U kunt ons ook zonder afspraak bezoeken, het kan dan zo zijn dat u eventjes zult moeten wachten op de voorgaande klant. Wij vragen uw begrip hiervoor.
  • Wij reguleren het aantal bezoekers in de showroom en werkplaats. Wij vragen je bij aankomst de instructies van onze medewerkers op te volgen.
  • Binnen monitoren we de drukte. Wij vragen je 1,5 meter afstand van andere klanten en medewerkers te houden.

Afrekenen

  • Bij onze balie zijn wachtstrepen geplaatst. Wij vragen je deze te respecteren en voldoende afstand van andere mensen te houden.
  • Om contact te minimaliseren verzoeken wij je met pin te betalen.

Services

  • Onze montageservice werkt door en volgt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat er bij aankomst en vertrek geen handen worden geschud. Gedurende montages of installaties verzoeken wij je om een gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) te houden van onze partners. Bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts mag jij en/of onze partner besluiten om de uitvoering van de service te annuleren.
  • De zaagservice om aangeleverde (tuin)tegels, stenen, aanrechtbladen te zagen blijft actief, maar is wel op afspraak. Wij verzoeken je vooraf met ons te bellen op 0182-514683
  • Onze medewerkers maken extra schoonmaakrondes en besteden nauwlettend aandacht aan hygiënegevoelige zaken zoals pinapparaten, toiletten en deurknoppen.
  • Het afhalen en plaatsen van gedenktekens gaat door. Voor meer informatie bel ons even op 0182-514683.
Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf