Dorpels

Massieve dorpels van Belgisch Hardsteen, of graniet geven een woning een onvergelijkbare uitstraling en zijn daardoor een meerwaarde voor een gebouw. Bovendien zijn natuurstenen dorpels zeer duurzame en zeer slijtvaste producten die nauwelijks om onderhoud vragen.

Raamdorpels

Raamdorpels, of ook wel waterslagen genoemd zijn belangrijke bouwkundige elementen die voorkomen dat water direct op en in de muur terechtkomt. De schuine zijde van een raamdorpel zorgt ervoor dat het water van de dorpel afloopt. Aan de onderzijde van de raamdorpel is vaak een waterhol aangebracht wat er voor zorgt dat het aflopende water onderbroken wordt en niet tegen de muur slaat. Raamdorpels kunnen wij desgewenst ook op ambachtelijke wijze frijnen. Vanzelfsprekend kunnen wij indien nodig ook de bijbehorende neuten maken. Wij maken raamdorpels op maat en kunnen ieder desgewenst profiel vervaardigen met onze geavanceerde CNC machines en ambachtelijk handwerk.

 

 

Deurdorpels

Deurdorpels, of ook wel onderdorpels genoemd zijn belangrijke bouwkundige elementen tegen optrekkend vocht. Een deurdorpel kan uitgevoerd worden met gelijmde neuten, losse neuten, of geheel uit één stuk. Door de oneindige verscheidenheid aan soorten buitendeuren is een goede dorpel gespecialiseerd maatwerk. Wij kunnen allerlei soorten profielen en neuten maken met onze geavanceerde CNC machines en ambachtelijk handwerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf