Vloeronderhoud

Uw natuurstenen vloer is het waard...

Het renoveren of groot onderhoud plegen aan uw natuurstenen vloer is vakwerk. Gouda Natuursteen heeft de producten, machines en kennis in huis om uw natuurstenen vloer grondig te reinigen en vervolgens vuilafstotend te maken. U zult versteld staan hoe uw vloer opknapt na een grondige reinigingsbeurt door Gouda Natuursteen. Nadat de vloer compleet gereinigd is wordt de vloer grondig geïmpregneerd, zodat de vloer in de toekomst vuilafstotend wordt. Dit maakt het normale onderhoud van uw vloer bovendien zeer gemakkelijk.

Vaak wordt een natuurstenen vloer verkeerd onderhouden door bijvoorbeeld verkeerde advisering, of het gebruik van verkeerde onderhoudsproducten. Hierdoor kan een vloer een totaal andere uitstraling krijgen dan de oorspronkelijke. Het vuil gaat zich namelijk aan het natuursteen hechten, of in poriën van het natuursteen nestelen, waardoor het vuil met normaal onderhoud niet meer verwijderd kan worden. Uiteraard verschilt de ernst van vervuiling per natuursteensoort; er zijn namelijk duizenden soorten natuursteen waarvan elke soort weer een andere samenstelling en daarmee een andere behandelmethode heeft.

Doordat Gouda Natuursteen reeds jaren ervaring heeft met natuurstenen vloeren, kunt u ervan uitgaan dat uw vloer op professionele wijze grondig gereinigd en vuilafstotend gemaakt wordt. Bovendien stellen wij een op maat gemaakt onderhoudsschema voor u op, zodat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van uw vloer. Het normale onderhoud van een natuurstenen vloer is overigens zeer gemakkelijk mits u de juiste producten gebruikt. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie, of een proefje op uw vloer.

Hieronder staan enkele foto's van behaalde resultaten.


 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf