Uw eigen unieke vloer

Elke natuurstenen vloer is een duurzame investering en een uniek stuk maatwerk. Niet voor niets wordt natuursteen al duizenden jaren toegepast in de mooiste steden en gebouwen over de gehele wereld.

De keuzemogelijkheden voor het soort natuursteen en de afwerking ervan zijn bijzonder talrijk. Wilt u juist een moderne, strakke vloer van graniet, of juist een romaanse klassieke vloer van Travertin. Uniek is dat wij in plaats van standaard afmetingen tegels, ook tegels in speciale afmetingen, patronen, inlegwerken en vormen kunnen zagen en frezen. Dit biedt de mogelijkheid om uw eigen vloer te ontwerpen! Daarnaast is het ook mogelijk om de gelegde vloer in het werk te polijsten, zoeten, of van een leather finish afwerking te voorzien, waardoor een naadloos geheel ontstaat zonder voelbare hoogteverschillen. Natuursteen is bovendien ideaal de combineren met een vloerverwarming.

Gouda Natuursteen biedt ook verschillende mogelijkheden om uw bestaande natuurstenen, granito, terazzo, of betonnen vloer te onderhouden en reinigen of zelfs compleet te renoveren. Zo kunnen wij uw vloer professioneel reinigen en impregneren, maar ook volledig opnieuw schuren en polijsten. Wat het beste is voor uw vloer? Dat is van verschillende factoren afhankelijk. Het beste is om contact met ons op te nemen, zodat wij de vloer kunnen beoordelen en in overleg met u een plan van aanpak maken.

Gouda Natuursteen is uw partner in maatwerk voor vloeren. Voor standaard tegels tot aan het meest exclusieve inlegwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het onderhouden, reinigen en compleet renoveren van uw vloer kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren op het gebied van onderhoud en een onderhoudspakket afgestemd op uw vloer voor u samenstellen. U kunt te alle tijde geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een advies op maat.

 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf