Gouda Natuursteen - maatwerk in keukenbladen

Welkom bij Gouda Natuursteen, waar bijna 100 jaar vakmanschap, 4 generaties en maatwerk samenkomen om uw keuken te voorzien van een prachtig aanrechtblad en bijbehorende accessoires. Bij ons staat de klant centraal, en daarom geven we u de mogelijkheid om zelf de platen uit te kiezen waar het blad van gemaakt gaat worden. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van hoogwaardige werkbladen in diverse materialen, waaronder graniet, marmer, hardsteen, kwartsiet, composiet en keramiek. Wij maken alles volledig in onze eigen moderne werkplaats. U koopt uw werkblad direct bij degene die het maakt!

Maatwerk als uitgangspunt

Bij Gouda Natuursteen begrijpen we dat elke werkblad uniek is. Daarom is maatwerk ons uitgangspunt. Onze ervaren vakmensen staan klaar om aanrechtbladen te creëren die niet alleen perfect passen bij de stijl en afmetingen van uw keuken, maar waarbij u ook zelf de platen kunt uitkiezen die als basis dienen. Of u nu een keuken hebt van Ikea, een luxe keuken van Siematic, of een designkeuken van Bulthaup, wij leveren maatwerk dat aansluit op uw wensen en behoeften.

Impressie

Hieronder vindt u een kleine impressie van werkbladen die wij gemaakt en geleverd hebben. Door de jaren heen heen hebben wij diverse oplossingen gemaakt en geleverd. U bent bij ons aan het juiste adres voor totaaloplossingen op het gebied van aanrechtbladen. Wij verkopen niet alleen de keukenbladen, maar maken en plaatsen de bladen ook.

 

Diverse materialen voor uw aanrechtblad

Natuursteen

Natuursteen omvat elke steensoort die volledig in de natuur is gevormd, zoals marmer, graniet, kwartsiet en Belgisch Hardsteen. Er zijn echter talloze soorten natuursteen die minder bekend zijn, maar juist daardoor unieke mogelijkheden bieden. Ieder stuk natuursteen is werkelijk uniek, met de mogelijkheid om de "adering" van het materiaal te laten doorlopen in de achterwand of stollen. Ook is het mogelijk een "bookmatch", of ook wel "livre ouvert" te creëren, waarbij de platen bij de aansluiting elkaars spiegelbeeld zijn. Aangezien elke natuursteensoort specifieke eigenschappen heeft, adviseren we je graag over de diverse kenmerken van de verschillende natuursteensoorten. Klik hier voor meer informatie over werkbladen van natuursteen.

Keramiek

Keramische materialen als werkblad worden steeds populairder, en dit is begrijpelijk gezien hun oorsprong door het onder hoge druk samenpersen van natuurlijke materialen. De uitstraling van verschillende keramische soorten is natuurlijk, en er zijn kleuren beschikbaar die in natuursteen niet te vinden zijn. Keramische materialen zijn niet poreus, krasvast, vorstbestendig, hittebestendig en UV-bestendig, waardoor ze ook geschikt zijn voor buitenkeukens. Als leverancier van diverse A-merken keramisch materiaal kunnen we je hierin uitgebreid adviseren. Wij werken o.a. met Dekton, Neolith en Laminam.  Klik hier voor meer informatie over werkbladen van de verschillende keramische materialen.

Composiet

Composiet is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor er voor elke gewenste uitstraling een passende composietsoort te vinden is. Kwartscomposiet, bestaande uit voornamelijk kwarts en lijmcomponenten, biedt veel kleuropties die niet beschikbaar zijn in natuursteen. Kwartscomposiet is gebruiksvriendelijk met eigenschappen zoals niet-poreus, redelijk krasvast, hittebestendig tot ongeveer 180 graden Celsius en waterbestendig. Als leverancier van vooraanstaande composietmerken staan we klaar om je uitgebreid te adviseren. Wij werken o.a. met Ceasarstone, Silestone, Cambria en Diresco.  Klik hier voor meer informatie over werkbladen van de verschillende soorten composiet.

Semi-precious

Semi-precious aanrechtbladen bieden een unieke en luxe uitstraling aan elke keuken. Vervaardigd uit hoogwaardige halfedelstenen zoals agaat, amethist, kwarts en jaspis, brengen deze aanrechtbladen natuurlijke schoonheid en elegantie naar de ruimte. Met hun duurzaamheid, variatie in kleuren en patronen, en mogelijkheden voor maatwerk, bieden semi-precious aanrechtbladen een opvallend middelpunt voor elke keuken, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met een ongekende uitstraling.  Klik hier voor meer informatie over werkbladen van semi-precious stone.

Verschillende randafwerkingen voor een unieke touch

Bij Gouda Natuursteen begrijpen we dat de afwerking van uw aanrechtblad net zo belangrijk is als het materiaal zelf. Daarom bieden wij verschillende soorten randafwerkingen aan, van strak in verstek opgedikt tot klassieke profileringen. Geef uw aanrechtblad een unieke touch die perfect past bij de stijl van uw keuken. Niet iedere randafwerking kan bij ieder materiaal. Laat uw door ons adviseren!

Spoelbak

Wij begrijpen dat de keuze van een spoelbak van groot belang is voor de functionaliteit van uw keuken. Daarom bieden wij diverse spoelbakopties aan, van opbouw en integratie tot onderbouw. Zelf zijn wij dealer van Reginox spoelbakken, omdat de Reginox bakken van goede kwaliteit en zeer maatvast zijn. Daarnaast is het mogelijk om een spoelbak van hetzelfde natuursteen te maken als het blad zelf, waardoor een naadloze en luxe uitstraling ontstaat. Maar we zijn u ook van dienst als u zelf een spoelbak heeft aangekocht! Het belangrijkste is dat het totaalplaatje klopt. Klik hier voor meer informatie over spoelbakken.

Kookplaat

Een kookplaat is zo'n beetje het belangrijkste element van de keuken. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke kookplaat op gas, een geavanceerde Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, of een kookplaat van Ikea, wij kunnen het voor u realiseren. Uiteraard is het ook mogelijk om bestaande apparatuur opnieuw in te bouwen in uw nieuwe werkblad. Inmiddels hebben wij elk merk kookplaat wel voorbij zien komen. Wij zorgen dat het goed kom.

Kraangaten en zeepdispenser gaten

Onze maatwerk aanrechtbladen kunnen vanzelfsprekend worden voorzien van kraangaten voor bijv. een Quooker en zeepdispenser gaten, zodat uw keuken niet alleen mooi, maar ook uiterst functioneel is.

Plinten, stollen, vensterbanken en achterwanden

Bij Gouda Natuursteen streven we ernaar om jouw keukenontwerp tot in de kleinste details te perfectioneren. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige aanrechtbladen, maar ook de mogelijkheid om plinten, stollen, vensterbanken en achterwanden te vervaardigen met exact hetzelfde materiaal als het gekozen werkblad. Door deze cohesie in materiaalgebruik ontstaat er een harmonieuze eenheid in je keuken, waarbij elk element naadloos op elkaar aansluit. Een uitmuntend eindresultaat zit hem in de details... zo kunnen wij bijvoorbeeld de stollen in verstek laten aansluiten op het liggende gedeelte. Dit is een detail die je in de meeste keukenzaken niet tegenkomt. Wij maken het gewoon, omdat we deze technieken tot in de puntjes beheersen. Of je nu kiest voor natuursteen, keramiek, of composiet, onze deskundige vakmensen staan klaar om alle componenten van je keuken op maat te vervaardigen.

Het Inmeten van uw werkblad

Wanneer u besluit een keukenblad bij ons aan te schaffen, verzorgen wij de nauwkeurige meting van uw keukenblad, stootplint, achterwand en stootplint. Vervolgens ontvangt u de definitieve offerte en de geschatte levertijd. Na ontvangst van uw ondertekende offerte (tevens opdrachtbevestiging) zorgen wij ervoor dat uw op maat gemaakte natuurstenen keukenblad wordt geleverd en indien gewenst gemonteerd. Het belangrijkste moment van inmeten is als de keukenkasten geplaatst zijn, zodat we zo strak mogelijk kunnen inmeten. Voordat de werkzaamheden op locatie aanvangen, nemen we uiteraard de planning met u door. 

Keukenrenovaties

Bij Gouda Natuursteen gaan we verder dan alleen het leveren van nieuwe aanrechtbladen. Wij zijn uw partner voor complete keukenrenovaties. Of het nu gaat om het vervangen van uw oude keuken door een gloednieuw exemplaar of het aanpassen van uw bestaanden keuken.

Zaagservice

Zaagservice

Van gas naar inductie? Wij helpen met verduurzamen en zagen de uitparing voor de kookplaat op jouw locatie op maat. In onze werkplaats zagen we bijna alles, als het maar van steen is…

Aanrechtbladen

Aanrechtbladen

Wij maken unieke werkbladen voor iedere keuken. Voor bestaande en nieuwe keukens. Van Ikea tot Siematic. Voor de particulier en voor de interieurbouwer. Van natuursteen tot keramiek.
3D Frezen en Scannen

3D Frezen en Scannen

Wij kunnen allerlei objecten 3D scannen en 3D frezen. Deze technieken lenen zich perfect om beelden, designelementen, kunstobjecten en architectonische ornamenten te maken. Ontdek het hier...
Recente projecten

Recente projecten

Hier vindt u een selectie van onze recente projecten. Deze projecten zijn mooie referenties van de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Van vloeren, keukens, tot aan complete sculpturen.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
:
*:
*:
*:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie in eigen werkplaats : marmer , graniet , Belgisch Hardsteen , composiet & keramiek .

Dealer van: Moeller Stone Care , Ceasarstone , Silestone , Cambria , Neolith , Dekton , Laminam , Reginox

Werkbladen  -  Zaagservice  -  3D frezen  -  Onze diensten

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Bekijk ook: OVERKAMPGEDENKTEKENS.NL

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

Uw partner midden in de Randstad: Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem

Volledige eigen productie in eigen werkplaats : marmer , graniet , Belgisch Hardsteen , composiet & keramiek .

Dealer van: Moeller Stone Care , Ceasarstone , Silestone , Cambria , Neolith , Dekton , Laminam , Reginox

Werkbladen  -  Zaagservice  -  3D frezen  -  Onze diensten

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

Uw partner midden in de Randstad: Amsterdam, Almere, Utrecht, Rotterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem

© 2020 De Goudse Wolf