AANRECHTBLADEN

Een aanrechtblad voor een nieuwe of bestaande keuken? Het kan allemaal en de mogelijkheden zijn talrijker dan je wellicht zult vermoeden. De uitdaging is om in samenspraak met u de juiste stijl en looks te creëren. De enorme variëteit op het gebied van materialen maken het vrijwel onmogelijk om geen keuze te kunnen maken. Voor iedere stijl is er een geschikt materiaal te vinden. Dan zijn er nog keuzemogelijkheden op het gebied van randafwerking, type spoelbak(ken) en de afwerking van het materiaaloppervlak. Het leuke is dat je daadwerkelijk jouw eigen plaat kunt uitkiezen van waaruit het aanrechtblad gemaakt gaat worden. Wij maken de werkbladen volledig in eigen werkplaats met de modernste CNC machines in combinatie met ouderwets vakmanschap. Uiteraard kunnen wij ook het transport en de volledige montage verzorgen.

 

Natuursteen

Natuursteen omvat elke steensoort die volledig in de natuur gevormd is. Veel gebruikte termen in Nederland zijn marmer, graniet en Belgisch Hardsteen. Het geval is echter dat er vele soorten natuursteen zijn die bij veel mensen niet bekend zijn, simpelweg omdat het niet te vinden is in de reguliere keukenzaken. Het mooie is dat ieder stuk natuursteen werkelijk uniek is en dat er veel mogelijkheden zijn om de “adering” van het materiaal te laten doorlopen in achterwand, of in de stollen. Tevens is het mogelijk om een “bookmatch” te creëren tussen de verschillende onderdelen. Dit houdt in dat de platen bij de aansluiting het spiegelbeeld zijn van elkaar. Aangezien iedere natuursteensoort specifieke eigenschappen heeft, is het raadzaam om uw goed door ons te laten adviseren over de verschillende eigenschappen van de verschillende natuursteensoorten.

Keramiek

Keramische materialen die gebruikt worden voor een werkblad worden steeds populairder en dat is niet zonder reden. Keramisch plaatmateriaal is ontstaan door het onder hoge druk samenpersen van natuurlijke materialen. De uitstraling van de verschillende keramische soorten zijn vrij natuurlijk. Daarnaast zijn er kleuren beschikbaar die in natuursteen niet verkrijgbaar zijn. De eigenschappen van keramische materialen zijn: niet poreus, krasvast, vorstbestendig, hittebestendig en UV-bestendig en dus ook geschikt voor uw buitenkeuken. Wij zijn leverancier van verschillende merken zoals NEOLITH, DEKTON en LAMINAM..

Composiet

Composiet is beschikbaar in zeer uiteenlopende kleuren. Voor iedere uitstraling is er wel een passende composietsoort te vinden. Kwartscomposiet bestaat voor het overgrote deel uit kwarts en lijmcomponenten om de deeltjes aan elkaar te verbinden. Voor composiet geldt ook dat er veel kleuren beschikbaar zijn die als natuursteen niet te verkrijgen zijn. Kwartscomposiet is een gebruiksvriendelijk materiaal met de volgende eigenschappen: niet poreus, redelijk krasvast, hittebestendig tot ca. 180 graden Celcius en waterbestendig. Wij leverancier van verschillende toonaangevende composietmerken zoals: CEASARSTONE, SILESTONE & DIRESCO.

 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf