Iedere 3D vorm in steen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto. Wij kunnen het op een prachtige manier verwerken in natuursteen.

Op basis van een 3D tekening, 3D scan, of een combinatie van beiden wordt de vorm stapje voor stapje uitgefreesd in natuursteen. U kunt zich voorstellen dat het aantal mogelijkheden oneindig is. Een gepersonaliseerd beeld, of kunstwerk volledig geproduceerd in onze eigen werkplaats. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden.


Unieke kunst

Een bas-reliëf, een haut-reliëf, of een verdiept reliëf kennen we inmiddels reeds duizenden jaren. Deze kunstvorm werd toegepast door o.a. de Grieken, Egyptenaren en de Romeinen. Een prachtige wijze om tekeningen en tafarelen weer te geven in natuursteen.

Wij kunnen prachtige reliëfs in verschillende stijlen vervaardigen in diverse natuursteensoorten. Een landschap, een kunstwerk, een tafareel, uw geliefde naaste(n), uw favoriete huisdier; bijna overal kan een reliëf van vervaardigd worden. Een bijzonder geschenk voor een speciale gelegenheid, of gewoon omdat u het mooi vindt. Hieronder ziet u enkele door ons vervaardigde reliëfs. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

3D scannen & 3D frezen

Allerlei soorten objecten kunnen wij scannen en frezen. Hierbij kunt u denken aan beelden, reliëfs, speciale tekstplaten, kunstwerken, sierlijsten, architecturale onderdelen, maar ook technische onderdelen. Wij werken volgens het principe: "U vraagt wij draaien."

Op basis van een 3D tekening, 3D scan, of een combinatie van beiden kunnen wij frezen. U kunt een tekening bij ons aanleveren in verschillende bestandsformaten (IGES, DXF, STL, STEP zijn veel gebruikt), maar wij kunnen ook het 3D tekenwerk, ook wel engineering, van u overnemen. 

 

Recente projecten

Recente projecten

Voor een overzicht van een deel onze recente projecten kijkt u op onze projectenpagina's
Design

Design

Regelmatig wordt Gouda Natuursteen benadert door designers met de vraag of het mogelijk is om bepaalde voorwerpen in natuursteen, of een aanverwant materiaal te frezen en af te werken.
Zaagservice

Zaagservice

Wij zagen door u aangeleverde steenachtige materialen op maat. Tuintegels, aanrechtbladen, vensterbanken en nog veel meer...
3-d Scannen & frezen

3-d Scannen & frezen

Wij kunnen de meest uiteenlopende vormen en beelden 3D frezen in steen. Of het nu gaat het om een lichaamsdeel, een bloem, of een auto.

Volg ons op Instagram

Direct contact met ons opnemen

Heeft u een vraag, aarzel niet en neem nu contact met ons op (bellen mag uiteraard ook)

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
:
 
 
:
 
 
Max. bestandsgrootte: 1024 Kilobyte
Toegestane bestandstypen: jpg,gif,png,tif,bmp,pdf

 Volledige eigen productie van: marmer, graniet, Belgisch Hardsteen, composiet & keramiek.

Dealer van: Moeller Stone Care, Ceasarstone, Silestone, Cambria, Neolith, Dekton, Laminam, Reginox

3D frezen, 3D design, CNC frezen, CNC zagen

Gouda natuursteen - Hanzeweg 8 - 2803 MC Gouda - 0182 - 514 683 - info@goudanatuursteen.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring

 Volledige eigen productie
marmer, graniet, Caesarstone & Laminam.

3D frezen, 3D design,
CNC frezen, CNC zagen

 

Gouda natuursteen
Hanzeweg 8
2803 MC Gouda
0182 - 514 683
info@goudanatuursteen.nl

© 2020 De Goudse Wolf