Uw natuurstenen vloer is het waard...

 

Het renoveren of groot onderhoud plegen aan uw natuurstenen vloer is vakwerk. Gouda Natuursteen heeft de producten, machines en kennis in huis om uw natuurstenen vloer grondig te reinigen en vervolgens vuilafstotend te maken. U zult versteld staan hoe uw vloer opknapt na een grondige reinigingsbeurt door Gouda Natuursteen. Nadat de vloer compleet gereinigd is wordt de vloer grondig geïmpregneerd, zodat de vloer in de toekomst vuilafstotend wordt. Dit maakt het normale onderhoud van uw vloer bovendien zeer gemakkelijk.

Vaak wordt een natuurstenen vloer verkeerd onderhouden door bijvoorbeeld verkeerde advisering, of het gebruik van verkeerde onderhoudsproducten. Hierdoor kan een vloer een totaal andere uitstraling krijgen dan de oorspronkelijke. Het vuil gaat zich namelijk aan het natuursteen hechten, of in poriën van het natuursteen nestelen, waardoor het vuil met normaal onderhoud niet meer verwijderd kan worden. Uiteraard verschilt de ernst van vervuiling per natuursteensoort; er zijn namelijk duizenden soorten natuursteen waarvan elke soort weer een andere samenstelling en daarmee een andere behandelmethode heeft.

Doordat Gouda Natuursteen reeds jaren ervaring heeft met natuurstenen vloeren, kunt u ervan uitgaan dat uw vloer op professionele wijze grondig gereinigd en vuilafstotend gemaakt wordt. Bovendien stellen wij een op maat gemaakt onderhoudsschema voor u op, zodat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van uw vloer. Het normale onderhoud van een natuurstenen vloer is overigens zeer gemakkelijk mits u de juiste producten gebruikt. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie, of een proefje op uw vloer.

Hieronder staan enkele foto's van behaalde resultaten.


 

01


02


03


04


05


06


Laatste nieuws

Kunstwerk Zaanse schans

 

Kunstwerk Zaanse Schans gemaakt.


lees meer

Beelden

 

Afgelopen weekend stonden onze beelden op de open atelier dagen bij galerie LugtArt

...

lees meer


Deel deze pagina: