Uw eigen unieke vloer

 

Elke natuurstenen vloer is een duurzame investering en een uniek stuk maatwerk. Niet voor niets wordt natuursteen al duizenden jaren toegepast in de mooiste steden en gebouwen over de gehele wereld.

 

De keuzemogelijkheden voor het soort natuursteen en de afwerking ervan zijn bijzonder talrijk. Wilt u juist een moderne, strakke vloer van graniet, of juist een romaanse klassieke vloer van Travertin. Uniek is dat wij in plaats van standaard afmetingen tegels, ook tegels in speciale afmetingen, patronen, inlegwerken en vormen kunnen zagen en frezen. Dit biedt de mogelijkheid om uw eigen vloer te ontwerpen! Daarnaast is het ook mogelijk om de gelegde vloer in het werk te polijsten, zoeten, of van een leather finish afwerking te voorzien, waardoor een naadloos geheel ontstaat zonder voelbare hoogteverschillen. Natuursteen is bovendien ideaal de combineren met een vloerverwarming.

 

Gouda Natuursteen biedt ook verschillende mogelijkheden om uw bestaande natuurstenen, granito, terazzo, of betonnen vloer te onderhouden en reinigen of zelfs compleet te renoveren. Zo kunnen wij uw vloer professioneel reinigen en impregneren, maar ook volledig opnieuw schuren en polijsten. Wat het beste is voor uw vloer? Dat is van verschillende factoren afhankelijk. Het beste is om contact met ons op te nemen, zodat wij de vloer kunnen beoordelen en in overleg met u een plan van aanpak maken.

 

Gouda Natuursteen is uw partner in maatwerk voor vloeren. Voor standaard tegels tot aan het meest exclusieve inlegwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het onderhouden, reinigen en compleet renoveren van uw vloer kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren op het gebied van onderhoud en een onderhoudspakket afgestemd op uw vloer voor u samenstellen. U kunt te alle tijde geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een advies op maat.

 

 

 

 

 

Rosalia vloer gelegt en in het werk gezoet.

   

 

Laatste nieuws

Freeswerk Eindhoven

 

Op 15 november 2016 is in Eindhoven een schoorsteen geplaatst in de vorm van een wol

...

lees meer

Mierenproject Breda

 

Over een lengte van tweehonderd meter zijn er in totaal achthonderd stoeptegels met

...

lees meer


Deel deze pagina: