Welkom bij Gouda Natuursteen

 

Gouda Natuursteen kan u ook van dienst zijn in Pijnacker .

 

Maak kennis met de wereld van Gouda Natuursteen en ontdek de vele mogelijkheden waar natuursteen voor toegepast kan worden.

De mogelijkheden van natuursteen zijn oneindig. Zo kunt u denken aan mooi huisnummerbord van Belgisch Hardsteen, een passende dorpel, een chique schouw, of openhaard van marmer of graniet, maar ook massieve spoel- en wasbakken, wastafels, douchebakken, raamdorpels, deurdorpels, neuten, plinten, trappen, complete balies, gevelbekleding, vensterbanken, planchet, vloeren, tegels, tafels, terrassen, badkamers, tuindecoratie, tuintafels en aanrechtbladen.

 

Ook voor problemen met uw natuurstenen vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen alle soorten natuursteen vloeren, hierbij kunt u denken aan o.a. marmer, kalksteen, graniet, Belgisch Hardsteen, terrazzo en granito. Wanneer u last heeft van vlekken, ernstige vervuiling, of schade aan uw natuurstenen vloer, kunt u ons met een gerust hart inschakelen. Inmiddels hebben we al vele vloeren en bordessen naar volle tevredenheid opgeknapt. Hieronder vallen vloeren van zowel particulieren als vloeren van grote kantoorgebouwen.

 

Kortom bij Gouda Natuursteen bent u aan het juiste adres als het om natuursteen gaat. Ook als het gaat om restauratie, onderhoud, het zagen van uw betonnen tegels, onderhoudsproducten en advies. Door onze generatielange ervaring en kennis die in de familie Overkamp aanwezig is, zijn wij uitstekend in staat uw wensen te vertalen in een prachtig product van natuursteen.

Heeft u speciale wensen, of vragen over de mogelijkheden van natuursteen, het opknappen van uw vloer en wat wij voor u kunnen betekenen, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Bovendien bent u van harte welkom in onze showroom te Gouda. Onze showroom is te alle tijde geheel vrijblijvend te bezoeken en bovendien kunt u gratis voor de deur parkeren.
 

Laatste nieuws

New Port Saint Laurent

 

Prachtig New Port Saint Laurent keukenblad. 


lees meer

Kunstwerk Gouda Natuursteen

 

Kunstwerk Gouda Natuursteen

In en uitwendig bewerkt met CNC machine en beeldhouww

...

lees meer


Deel deze pagina: