Modernste CNC-technieken en ouderwets vakmanschap

 

In onze moderne werkplaats hebben wij de mogelijkheden om al uw wensen te vertalen in een prachtig op maat gemaakt product. Doordat wij beschikken over de modernste technieken en ook het ouderwetse vakmanschap tot in de finesses beheersen, zijn wij in staat om uw wensen te vertalen in een persoonlijk kwalitatief hoogstaand en op maat gemaakt product van uw wensen.

 

Doordat wij beschikken over een uniek zeer groot 5 assig nieuw CNC bewerkingsstation zijn wij in staat om de meest uiteenlopende producten geheel zelf te produceren. Onze CNC machine kan geheel computergestuurd zagen, frezen, polijsten, boren, borstelen, graveren in natuursteen, glas, composiet, keramiek en verschillende soorten kunststoffen. Zo kunnen wij korte levertijden van zeer hoogstaand maatwerk realiseren met een korte levertijd van de meeste natuursteen-, composiet-, en glassoorten. Zo kunnen wij volledig in 3D werken, dit houdt in dat we o.a. beelden en 3D ornamenten volgens uw eigen ontwerp kunnen realiseren, tot op de honderste mm nauwkeurig. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om om een geliefd object in te scannen en het daarna in natuursteen uit te frezen.

 

 

Daarnaast beschikken wij o.a. over een semi-automische diamantzaag voor het conventionele zaagwerk. Hiermee kunnen wij rechte stukken zagen aan alles soorten marmer en graniet.

 

 

Ook beschikken wij over een volautomatische straalmachine en plotter. Hierdoor zijn wij in staat om elk geschikt lettertype, ornament, of eigen ontworpen ornament gelijkmatig in glas, of steen te stralen voor bijvoorbeeld naamborden. Omdat onze straalmachine volautomatisch is, kunnen wij ook heel mooi en gelijkmatig verheven stralen, iets dat eigenlijk alleen mooi kan met een automatische straalmachine.

 

 

 

Ook voor het boren in natuursteen hebben wij gespecialiseerde diamantboormachines. Zo kunnen wij grote diameters, maar ook kleine diameters tot zo'n 3,5 mm nauwkeurig in natuursteen boren om bijvoorbeeld bronzen letters en ornamenten te verankeren.

 

 

Ook voor het restaureren, renoveren, repareren en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. De combinatie van ervaring, flexibiliteit, opleiding en een goede moderne werkplaats zorgt ervoor dat u met een gerust hart bij ons terecht kunt.

 

Heeft u vragen, of zou u meer willen weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of bezoek ons bedrijf geheel vrijblijvend.

Laatste nieuws

We hebben een winnaar 'De ziener'

 

Miniatuur van 'de Ziener' is opgehaald door Dhr. Theo de Jong, oud jour

...

lees meer

New Port Saint Laurent

 

Prachtig New Port Saint Laurent keukenblad. 


lees meer


Deel deze pagina: