Laminam

 

Keramiek wordt al lang door de mensheid gebruikt. Zo maakten de oude Grieken er al drinkvaten, en olijfolievaten van. Keramiek werd oorspronkelijk geproduceerd door verhitting van klei. Tegenwoordig is dit nog steeds de basis van alle moderne varianten van keramisch materialen.

 

Tegenwoordig wordt keramiek veel toegepast in aanrechtbladen en tegels voor zowel interieur als exterieur. Tegels van keramiek bestaan er in uiteenlopende afmetingen, uitstralingen, van robuust, tot houtimitatie tot zeer strak. Dit maakt de toepassingsmogelijkheden extreem uitgebreid. Hierbij kunt u denken aan vloeren en wanden van een woonkamer, badkamer, toilet, keuken en buiten. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de verschillende soorten en kwaliteiten tegels, zodat wij u kunnen adviseren in uw keuze en kunnen tevens het aanbrengen voor u verzorgen.

 

Uniek is dat wij uiteenlopende materialen als glas, natuursteen, composiet en keramiek in onze eigen moderne werkplaats kunnen verwerken. Hierdoor zijn wij in staat om echt met u mee te denken en te fungeren als één aanspreekpunt voor uw gehele interieur en/of exterieur voor zowel particulieren als professionals.

 

Laatste nieuws

Mierenproject Breda

 

Over een lengte van tweehonderd meter zijn er in totaal achthonderd stoeptegels met

...

lees meer

Beelden

 

Afgelopen weekend stonden onze beelden op de open atelier dagen bij galerie LugtArt

...

lees meer


Deel deze pagina: