VOLLEDIGE INTEGRATIE

Naadloos en zonder beperkingen. Integrity maakt van uw keuken één geheel, zonder begin of eind, met eindeloze oppervlakken. Integrity staat voor eenheid en een perfecte integratie met het werkblad.

Deze unieke innovatie van Silestone® beschikt over alle vertrouwde eigenschappen die van Silestone® het beste product op de markt hebben gemaakt: hoge krasbestendigheid, duurzaamheid, het beste design en een effectieve bescherming tegen de verspreiding van een breed scala aan bacteriën.

Creativiteit kent geen grenzen; er zijn oneindig veel kleurenmogelijkheden en installatie is eenvoudig.

 


Integrity ONE 

ONE is het model waarin het concept van Integrity werkelijkheid wordt. Een enkele spoelbak helemaal uit één stuk. Met een afmeting van 41 x 51 x 15,5 cm is ONE, met zijn gebogen lijnen, de perfecte keuze voor liefhebbers van ronde vormen.

 

 

Integrity DUE

Due is beschikbaar in twee maten: 37x34x15,5, ideaal voor een dubbele spoelbak en 37x51x15,5 voor een enkele spoelbak. Dit model wordt gekenmerkt door zijn rechte lijnen. Voor degenen die de voorkeur geven aan strakkere lijnen zal deze designstijl zeker in de smaak vallen.

 


 

EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN EN TE ONDERHOUDEN

Integrity beschikt over alle kwaliteiten die van Silestone® een toonaangevend product maken. De vlekbestendigheid, duurzaamheid, uitstekende fysische en mechanische eigenschappen én de bescherming tegen de verspreiding van een breed scala aan bacteriën waardoor het oppervlak zeer hygiënisch is, zijn ook opgenomen in het DNA van Integrity.
De spoelbakken zijn gemakkelijk in onderhoud en gebruik: alle aanbevelingen voor gebruik zijn duidelijk omschreven in de bijgeleverde handleiding.

 

GARANTIECERTIFICAAT

Integrity heeft het CE- certificaat, een bewijs dat alle nodige tests zijn uitgevoerd volgens de geldige regelgeving. Zo weten we zeker dat Integrity niemand teleurstelt.

 


 

Laatste nieuws

Rainforest Green Boekvorm

 

Rainforest Green (boekvorm) wand geplaatst.


lees meer

Beelden

 

Afgelopen weekend stonden onze beelden op de open atelier dagen bij galerie LugtArt

...

lees meer


Deel deze pagina: