Silestone kwarts afwerkingen

Naast de vertrouwde gepolijste afwerking is Silestone ook verkrijgbaar in twee extra afwerkingen: de Suede afwerking, die een buitengewone aanraking heeft dankzij het oneffen maar tegelijkertijd zachte oppervlak, en de Volcano afwerking, die het assortiment voor liefhebbers van robuuste materialen uitbreidt en een landelijke maar tegelijkertijd zachte afwerking biedt. Alle Silestone kwartsoppervlakken voelen zeer aangenaam aan.

 

 

SUEDE AFWERKING

 

 

De Silestone Suede afwerking is een oppervlak met een opvallende textuur die zacht aanvoelt. Dit geeft een luxueuze uitstraling en een prachtig resultaat.

De belangrijkste kenmerken zijn: een luxe, matte afwerking, hoge vlekbestendigheid, opmerkelijk zacht gevoel bij aanraking en kleurvast kleurenpallet.

Verder is er geen aanvullend impregneermiddel/ vlekstop nodig, Silestone Suede heeft een prachtige kleur van zichzelf. Deze afwerking is perfect voor toepassing in werkbladen en/of betegeling.

De Suede afwerking is beschikbaar in 30 verschillende kleuren.

 

 

VOLCANO AFWERKING

 

 

Volcano is de nieuwste Silestone afwerking. Deze rustieke, zachte afwerking is het antwoord op vragen uit de markt, een uitbreiding van het aanbod voor liefhebbers van materialen met een ruw aspect. Volcano is ook geschikt voor gebruik in verticale toepassingen en werkbladen voor zowel de badkamer als de keuken.

Het product is behandeld waardoor het dagelijks onderhoud erg eenvoudig is. Het wordt gemakkelijk met water en zeep schoongemaakt.


 

Laatste nieuws

We hebben een winnaar 'De ziener'

 

Miniatuur van 'de Ziener' is opgehaald door Dhr. Theo de Jong, oud jour

...

lees meer

Open boek Estremoz

 

Een prachtige open boek Rosa Aurora vloer gelegt, gezaagd en gepolijst.

&nbs

...

lees meer


Deel deze pagina: